1. shingeki no kyojin -attack on titan-
    ana karakterin ağlak bir velet olmasını bir kenara bırakırsak, oldukça sağlam animedir. 8-10 metrelik dev titanların insanları yok edip, 4 duvar arasında yaşamaya mahkum bırakmasını anlatıyor. iş yapar dediğiniz karakterlerin titanlar tarafından çatır çutur yenip, ikiye ayrılmasıyla game of thronesa göz kırpan ve +18 bir anime. izleyecekseniz animedeki kimseye bağlanmayın ;p

    angel beats
    öldükten sonra araf gibi bir yerde kalmış bir grup liseli gencin 13 bölümlük macerası. ortalarda biraz sıksa da çok sağlam bir sonu var. bu nedenle izlemeye değer bence. kısa zaten.

    naruto&naruto shippuden
    özetin özeti, byakugan güzeli hinatanın narutoyu, narutonun saskeeeeyi, sakuranın yine saskeeeeeyi, saskeeeenin de ne kadar it kopuk varsa kovaladığı ve bu sırada dünyanın yok olma eşiğine geldiği bir anime. kötü bir ruh haliyle izlendiğinde daha da dibe çeken, narutonun yalnızlığının, mutsuzluğunun, kendisini kanıtlama istediğinin sizi de sardığı eşsiz bir anime.

    kuroko no basket.
    kafa dağıtmak için birebir, basketbol animesi. koçum benim'e benzeyen bir anime. diğer okullar arasında mucize beşli diye anılan bir basketbol takımı üst üste şampiyon olduktan sonra, bu takımın pek bahsi geçmeyen ama maçlarda kritik rol oynayan kuroko isimli 6. oyuncusu takımdan ayrılıp farklı bir yere geçiyor. çevresine toplanan adamlarla sıfırdan bu mucize takımı yenmek için çabalıyorlar. hikaye ahım şahım değil ama, oldukça rahatlatıcı ve yormayan bir anime olduğu için seviyorum bunu da.

mesaj gönder