1. 1-1,5 ay önce buradan bir arkadaş ile konuşuyorduk - nick'ini şimdi hatırlamıyorum, radyo'da belli saatlerde programların yapılabileceğini hatta dışarıdan da bazı arkadaşların katılarak bazı edebi eserli seslendirerek radyo tiyatrosu ya da kitap seslendirme yapılabileceğini konuşuyorduk.
    dışarıdan kişiler diyorum çünkü seslendirme eğitimi almış dizi ve sinemada yan ve küçük rollerde seslendirme yapmış kişiler var tanıdığım. o arkadaşlar ve onların üyeleri yönlendirmeleri ile bir radyo tiyatrosu neden olmasın. zaten o arkadaş da daha önceden radyo yayını yaptığını biraz deneyiminin olduğunu söylemişti.

    burada bulunan bir çok arkadaş üni. öğrencisi. onlarda radyo tv okuyan arkadaşları vardır. yoksa bile, o kişileri bulmak tanışmak zor iş değil. organize olunur.

    bunlarıo youser ile konuştuk. sonra abi ile iletişime geçtik. geçen ayın 15inde bazı altyapı hazırlıklarına başlanacağı söylemiş. bende ayın 13 yada 14 ünde mesaj attım. ''işler ne alemde? diye. sonra mı? sonra bir hafta uzaklaştırıldım.

    bu da böyle bir anımdır.

    hee hala bekliyoruz. umarım güzel işler yaparlar.

mesaj gönder