1. birkaç yıl önce o zamanlar henüz bebek sayılan bir sözlükte başlamıştım yazarlık yapmaya. orada yıllar geçirmiş, bol bol yazılar yazmıştım. kendimi oraya ait hissetmeye başlayınca sözlüğün sosyal etkinliklerinde de sık sık yer almaya başlamıştım, çeşit çeşit insanla tanışmıştım. onlarca dost edindiğim o sözlük bir gün ansızın tüm yazılarımla birlikte yok olmuştu ve o gün kendime sözlük yazarlığına bir daha geri dönmeme sözü vermiştim. bunda orada tanıdığım ikiyüzlü insanlardan uzak kalma isteğimin de payı büyüktü.

    ben vedalardan nefret ederim, ayrılığın mutlusu olmaz. içimi dökeceğim yerler aramaya başladım aylarca. twitter bu arayışım için iyi bir duraktı lakin orada da hep çok konuşmamam için sınırlanmış gibi hissettim, insan içindekileri o kadar harf ile nasıl anlatabilir ki?

    aradan epey zaman geçti, çevremdeki her şeyle beraber ben de değiştim, çok değiştim. bitmek bilmeyen hatalarım oldu, çokça pes ettiğim oldu ama birileri beni hep yeniden ayağa kaldırdı. olanlar "her şeye rağmen ben değişmem" diyen bu adamı da değiştirmeyi başardı. herkes aynı şeyleri farklı şekilde farklı zamanlarda yaşıyor, çoğunuza bu hikaye tanıdık da gelecektir muhtemelen ama özet geçmek gerekirse uzun süredir bir şeyler arıyorum. kendimi büyük bir boşlukta hissediyorum ve bunu kimseye anlatamıyorum, yazma ihtiyacı hissediyorum. ben hiçbir zaman günlük tutamadım, anlatmak da yazmanın yerini tutmuyor.

    hayatımda ilk kez bir sözümü bozuyorum ve sözlük yazarlığına yeniden başlamak istiyorum. yeni bir isim, yeni bir birikim, yeni bir heves ve yeni bir başlangıç. burası güzel bir sözlüğe benziyor. çoğu sözlükteki gibi goygoy muhabbetten ziyade yazarların hobilerini paylaşması ile dönen çarklar üzerine kurulu. umarım sözlük de beni sever, ben sizi tanımadan da sevdim.^:swh^

mesaj gönder