1. üzerine yapılan yorumlara bakıldığında ne adammışım be dediğim meziyet. bu zamanda zor olduğu kadar çevreye kabul ettirmesi de çok zor bir iştir.

    -kız sana bakıyor
    -hatun sana yazılıyor olum niye yüz vermiyon gay mi olacan başımıza
    -kanka güzel hatunlar yok mu 2 tane ayarla da takılalım akşam
    örnekler çoğaltılabilir. burada tabi tipim süper herkes bana hasta gibi bir izlenim vermek değil amaç. tipim öyle olsa artistliğini de yapardım ama hiç utanmadan.

    bunların cevabı hep olumsuz ama işin ilginç noktası bu tarz sözleri edenlerin hepsinin sevgilisi olduğu gibi hepsi de evlenmeyi düşünüyor sevgilileriyle. aldatmak için fırsat kolluyor hepsi. ben evlenmem diyorum salak oluyorum, sevgilim var diye başkasına yürümüyorum salak oluyorum. milletin çivisi çıkmış anasını satayım. bende bir yanlışlık mı var diye düşünmedim değil.

    erkek muhabbeti bellidir, "buna ne çakarım ha" "kızda mal çok iyi" falan filan. bunu herkes yapar ve yapmıyorum diyen yalan söyler. ben de yapıyorum, bakmaya da bayılıyorum, ofisin camından karşı dükkanda çalışan balık etli hatunu kesiyorum, bazı kadınlar oluyor ki yüzüne bakmaya doyamazsın, bakıyorum. kadınlar da yapıyor bunu. ben sara sampaio'ya bakıyorsam kadın da gidip henry cavill'e bakacak. güzele bakarsın. ister estetik kaygıyla bak ister gözünü tatmin et. ama arkadaş bir insan sevgilisini niye aldatır lan? kendi sevgilisi yapsa öldürür, yapana orospu der, sadece bakireyle evlenir gerisi orospudur zaten ama orospudan da gönlünü kurtarmıyorsun ne iş? feministlere laf çakıyorum, sevmiyorum ama bazen de haklılar mı acaba diye düşünmüyor değil insan. ya da yok lan değiller.

    playboy olmak istiyorsan ayrılırsın sevgilinden, 50 kadınla flörtleşirsin, tek gecelik ilişkilerde 20 dakika penisini tatmin edersin, evine gider zıbarırsın. insan hakkına girmenin, birbirini üzmenin ne manası var?

mesaj gönder