1. herşeyin başında buraya aşk acısı çektiğim bir dönem üye olmuştum içeriğe pek göz gezdirmeden.

    bazen kendimi youreads'e yakıştırmıyorum. profilim sanki buraya pek uygun değil. genel itibariyle naif bir sözlük için fazla kabayım. insanların nick altı entrylerinde naif,kibar bir insan diye birbirlerine methiyeler düzdüğü bir sözlükte ben kabayım.

    kültür dolu sanat dolu felsefe dolu içerikler paylaşmaktansa geyik dolu içerikler paylaşmayı tercih ederim. belki birazda müzik. gündelik hayatta da böyleyim. diyalektk aklın eleştrisini yapmaktansa temel ile fadimenin aklını eleştirmeyi tercih ederim. kültür sanata dair 5 kişilik bir watsap grubumuz var orada sadece şu etkinlik var gidelim diye muabbet çeviriyoruz herhangi bir kritik yapmıyoruz.

    kendimi ifade ediş şeklim kesinlikle şiir değil. toplumsal gerçekçiler dışında şiirden hoşlanmıyorum. yalnızlıktan ve hüzünden hiç hoşlanmıyorum. sadece bazen ne kadar dizginlemeye çalışsamda ipin ucu kaçıyor hüzün konusunda,o an dinlediğim müziklerle alakalı bir de sonbahar başlangıcında. yalnızlık konusunda ise evet bazen yalnız kalmak isterim ama diğer yandan yeni birini tanımak beni çok heyecanlandırır. bu yüzden isteğim dışında yalnız kalsam bile kısa süre sonra biriyle tanışırım. sosyalleşmeyi seviyorum.

    romantizm ve realizm benim için metro kullanacağım bir gün metroya yakın bi yerde oturmak ya da moda'da oturmak. yakın bir yer realizm moda romantizm. daha fazlası değil.

    youreads'in düzenlediği eş zamanlı kitap okuma, film izleme gibi etkinliklerine hiç katılmıyorum.sıkılırım. eğerki bir gün fıkra zirvesi düzenlersiniz, kitabımı alır gelirim.

    not : bu arada linklediğim kitabı gerçekten okudum. çok kötü.

mesaj gönder