1. selesinin rahat olması gereken ulaşım ve hobi aracıdır. evet, bisikletin selesi kesinlikle rahat ve otantik olmalı ki 2 gün sürdükten sonra 3. günün şafağında o bisiklete acısız ve rahat bir şekilde tekrar binilebilsin. yoksa binmeyi bırak toplum içinde gezerken bile dikkatli bakışları üstünüze çekmeniz olasıdır. hoş bir durum değil tabi tahmin edileceği üzere.

    bisiklet güzel bir hobi aracı olmasının yanında çok güzel bir spor aracıdır. uygun mekan ve bisiklet bulunursa çok güzel geziler yapılabilir. hem temiz hava hem de spor yaparak güzel bir uğraş edinilmiş olur. mesela ankara eymir gölü çevresi bu iş için çok elverişlidir. haftasonu şöyle 2-3 kere dönerseniz gölün kenarını bir haftalık stresi atarsınız.

    ulaşım aracı olarak kullanılması benim için küçük yerleşim birimlerinde mümkündür. büyük şehirlerde ulaşımı bisikletle sağlamak çok zor ve gereksiz. giymişşin takım elbiseyi etimesguttan kızılaya işe gidiyorsun bisikletle. böyle bir iş hayatta ölmeden yapılacak 100 şeyden biri olarak listeye eklenebilir ancak. ama küçük yerleşim birimlerinde bence bisiklet en güzel ulaşım aracı. egzoz yok, trafik yok, korna sesleri yok. yeşili bol, insanları birbirine saygılı, trafikteki tek sesin bisikletlerin çin çin öten zilleri olduğu bir yerleşim yerinde bisiklet kullanmamanız abes kaçar zaten.

mesaj gönder