1. üniversite sınavından sonra kendimi eşit ağırlığa^:aslında dile baya yakındım ama dil okumamam için fazla sebep vardı^ daha yakın hissederken sayısaldan tercih yapmıştım. ilk sene epey endişeliydim çünkü ivme ne demek bilmeden iyi bir okulda mühendislik okuma macerasına atılmıştım. ilk seneyi tekrar etmem gerekti ve bunun tek sebebi fizik değildi. nihayetinde calculus belasından kurtulup fiziği de idare edecek kadar öğrenebildim ve sınıfı geçtim, bir sene uzatmak bence kayıp olmadı çünkü fizik öğrenmem için bu kadar süre gerekti ne yalan söyleyeyim.

    bu sene bölüm dersleri almaya başladım mühendislik derslerinin yanısıra ve notlarım gerçekten iyi geliyor. statik fizik bile baya yüksek geldi, notumu çerçeveletip odama asasım var. galiba bu işi başaracağım sözlükdaşlarım, miyendiz olma yolunda güzel bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum ve bir yandan dil de öğrenebiliyorum^:celi hazırlıkları^.

    geleceğimde eccük ışık görünmeye başladı sonunda, keyfim de yerinde çok şükür. hepinizi seviyorum sözlükdaşlarım, buraları ihmal ediyorum epeydir ama sizleri unutmadım.

mesaj gönder