1. son dönemlerde canımı sıkmaya başlayan işletim sistemi. bilhassa sık güncelleme gelmesi ve güncelleme kontrollerinin tamamen kullanıcıdan alınmış olması başkasının bilgisayarında oturuyormuş hissini vermeye başladı bende. evrenesel uygulamalar mail, skype messenger gibi kolaylıklar getirse de kolaylıkla vazgeçebileceğim şeyler. aslında vazgeçmeye bile ihtiyacım yok, bunlar windows 8.1'de de var olan şeylerdi. bilgisayara format atmaya üşenmesem 8.1'e dönerdim ama şimdilik sabrediyorum.

    bunun yanında son bir aydır karın ağrısına dönüşmüş usb bağlantılı kulaklıkları tanımama problemi de beni kendisinden epey uzaklaştırdı. güzelim kulaklığı kullanamıyorum resmen bunun yüzünden. üretici ile irtibata geçtim ama küçük şirket, neyi ne kadar zamanda yaparlar hiçbir fikrim yok.

    edit: driver sorunu kulaklıktan daha yeni aldığım mouse'u da etkileyince gemileri yaktım ve bilgisayara format attım. kesin dönüş windows 8.1 oldu. öncesinde ucuz yollu windows 7 bulabilir miyim diye araştırdıysam da çok üstelemedim. 50 liraya falan bulsaydım muhtemelen alırdım. windows 8.1'e döner dönmez tüm sorunlarım halloldu. mis gibi kullanıyorum gene sistemi. denetim masası görmeyi özlemişim yeminle.

mesaj gönder