1. hayatın zorluklarına karşı bir savaş verdiğimiz açık. istediklerimiz ve hayatın bize sundukları genellikle örtüşmüyor. yılmıyor devam ediyoruz, aldığımız her darbe bizi daha güçlü kılıyor, daha güçlü karşılık veriyoruz.

    sonra.. sonra bir şey oluyor. yadırgayıp yabancıladığımız bir şey.. karşı koyamayacak kadar güçlü bir yumruk yediğimiz zaman ne yapacağımızı şaşırıyoruz doğrusu.

    önce dizlerimizin üstüne düşüp veda busesi gibi son bir darbeyle yere seriliyoruz.

    kaybetmekle ilgili bi sıkıntımız da yok, alışığız daha önce de kaybetmişiz çokça zaten. sonra kabulleniyoruz. daha önce de kaybettiğimizi, hep kaybedeceğimizi. burdan sonra en sıkıntılı kısım başlıyor işte.

    tebrikler, dark side'a ilk adımı atmış bulunuyoruz. korkularınıza yenik düşüp yenilgiyi kabullendiğimizde. insanlardan kendimizi uzaklaştırıp mecbur kalmadıkça evden dışarı çıkmıyoruz. evde yalnızız. kapüşonlarımızı çekip dışarı çıktığımızda yine yalnızız. karanlığa gizleyip yüzümüzü kendimizi uzaklaştırıyoruz. arkadaş ortamında bulunuyoruz ama ne konuşulduğuna çok da kulak asmıyoruz. saberımız hala mavi zannedersem bu vakitlerde. ardından arkadaş çevremizi kendimizden ötelemeye başlıyoruz. kimse bizim saçmasapan hareketlerimize katlanmak zorunda değil tabi. e onlar da bu bir değil iki değil deyip gidiyorlar.

    kendi yarattığımız cehennemde yanıyoruz ama başkalarını suçluyoruz. kendi sebep olduğumuz sıkıntıları başkalarına yamıyoruz.

    tebrikler! artık kırmızı bir saberımız var, artık değer vermiyor ve değer görmüyoruz. artık kimseyi incitemeyiz de, incitecek kimseyi bırakmadık çünkü. kimse de bizi incitemez, incinecek bir şey kalmıyor zaten geriye.

    kim bilir belki inziva gibi bir şeydir bu dark side olayı. belki hakikaten gücün karanlık tarafını tanırsak daha güçlü insanlar oluruz darth'ın da dediği gibi. ya da biz erkeklerin sessiz sedasız yitip giderkenki yardım haykırışlarımızdır bilemiyorum. biz erkekler dedim evet.

    biz erkekler dedim çünkü kadınlar dark side'a geçmeyecek kadar güzel ve iyi varlıklar. dark side'a geçse geçse erkekler geçer.

    çünkü sadece erkekler kadınları ancak anakin skywalker'ın padme'yi sevdiği gibi sever.
    kuz

mesaj gönder