• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.46)
shameless
6 çocuklu bir ailenin komedi dram karışımı öyküsünü anlatıyor dizi. herşeyi kontrol eden fiona, çalışkan lip, duygusal deb ve dahası... hepside kendisine uygun bir iş bulup ailesini geçindirmeye çalışıyor. annesiz ve umursamaz bir babayla yaşamaya çalışıyorlar.
  1. mükemmel bir başlangıç yaptı yeni sezona.

    burdan gerisi spoiler olmasada diziyi hiç izlememiş birileri için fikir verebilen yorumlar barındırır.
    bu dizinin senaristleri gerçekten mükemmel iş çıkarıyor. frank hapis cezası ile karşı karşıya kaldı çok ağır sağlık sorunu ile karşılaştı ama hiçbiri bianca'ya olan aşkı ve çektiği aşk acısı kadar etkili olamadı. dünyanın en ultra gamsız insanı çocukları dahil çevresindeki insanlar umrunda olamayan adam bir anda insanlarla dertleşmeye aşk acısını bastırmaya çalışan biri haline geldi. tanrıyla kavgasına ara verip tüm inançlardan aşk acısını bastırmaya çalışmasıda güzel bir detaydı. senaristler güzel bir nokta yakalamış insanlar hayatlarında birşeyleri fark etmesi bazen gerçek anlamda sevdikleri insanları kaybedince anlıyor hemde frank gibi çok sağlam bir şekilde.

    dizinin geri kalan karakterleri hakkında sezon boyu nasıl gideceği hakkında yüzeysel fikirler edindik ilk bölümde. umarım geri kalan bölümlerde ilk bölüm kadar sağlam olur.
    tes

mesaj gönder