• youreads puanı (5.88)
  1. dün gece beyaz show'a telefonla bağlanan ayşe çelik, diyarbakır'da çocuklar ölmesin dedi. bu çağrı, bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada terör propagandası olarak görüldü. kanal d, bu çağrının ardından yaptığı açıklamada "23 yıllık yayın tarihinde ülkemizin değerlerine ve menfaatlerine bakışı çok belirgin olup, terörün her türlüsüne karşı Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü ilke edinmiş Kanal D olarak hem böylesi bir provokasyonun hedefi olmanın hem de akla hayale gelmeyecek senaryolarla yıpratılma gayretinin üzülerek farkındayız. Doğan TV ve Kanal D ilk günden bugüne devletin yanında yer almıştır. " sözleriyle söz konusu kişiye hukuki işlem başlatılacağını duyurmuştur.

    gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. bu nasıl bir acizliktir? bu kadar naif bir açıklamaya da mı tahammülümüz yok? bir de devletin yanında olmakla övünüyorlar. evet yaptığınız bu vicdansız açıklamalarla sizin yeriniz tam da tüm bu pislikleri yapan devletin yanıdır. çok kötüsünüz. gerçekten çok kötüsünüz.

    milli eğitim bakanlığı da hiç gecikmeden ayşe çelik adındaki öğretmenleri bulup tek tek aramış ve bu öğretmenlerin böyle bir provokasyona katılmadık sözleriyle bahsi geçen kişinin öğretmen olmadığını ortaya çıkarmıştır. bravo size.

    edit:imla

mesaj gönder