1. öncelikle 40 gündür yeni üye alımını kapalı tutmak zorunda kaldığımız için anlayışınıza sığınıyoruz.

    uzun sürse de yapıyı ideal şekilde kurmayı başardım. bugün benzeri olmayan bir denetim sistemi ile üye alımını başlatıyoruz.

    yeni gelen üyelerimize "okur" ünvanı ile 5 adet yorum-başlık girme ve oylamaya sunma imkanı tanıyacağız. okur'umuz kendi seçeceği 5 başlıkta yorumlarını ekleyecek, mesajlaşmaya giremeyecek.

    mevcut üyelerimiz yani "youser" ünvanlı kullanıcılar yazılan yorumları oylayacak. 5 yorumun tamamlanmasının ve oylanmasının ardından okur'umuz admin onayına düşecek. pozitif karmaya sahip okur'lar (başkaca bir sorun yoksa, ek hesap, reklam hesabı, troll hesap vs) adminlerce onaylanarak youser seviyesine yükseltilecek. böylece yazarlığı onaylanmış olacak.

    üyeliği onaylanmamış, kendi hesabını kapatmış üyeler ise "gidik" ünvanıyla sistemde tutulacak. yasaklı üyeler ise yasak süresi sonuna kadar "lale" ünvanı ile sistemde tutulacak.

    ayrıca güvenlik gereği üye girişinde kullanıcı adı ile girişi kapattım, artık sadece e-posta adresinizle giriş yapabileceksiniz. üye alımına bir captcha ekledim.

    üye alımının ardından karma uygulamasını hazırlamaya koyuluyorum. umarım sitemiz için hayırlı olur. sevgiler, saygılar.

mesaj gönder