1. eski tadı kalmadı geyiğini bırakın lütfen artık, sanki her şeyin eski tadı varda ekşinin eski tadı olacak. bu söylem artık '' nerede o eski ramazanlar '' diyenlere döndü iyice. 20 yaşında ki insan bile ekşinin eski tadı kalmadığından dem vuruyor.

    arkadaş bu platform 17 yıllık bir geçmişe sahip içinde milyonlarca entry var. siyasetten, spora, magazinden, bilimine kadar. hiç duymadığım veya görmediğim ne varsa ekşiden öğrendim. 17 yılda ülkede ve dünyada neler olmuş bitmiş burada yazıyor. geyik de yapılıyor bilimsel tartışmada, en üst düzey insanlarda yazıyor, sokaktaki ilkokul mezunu vatandaş da, bilgi sahibi de oluyorsun allah cezanı versin de diyorsun.

    öyle bitti bitiyor demekle bitmez bu platform, şuan ekşi sözlük ben kapatıyorum sözlüğü desin sosyal medya da yaygara kopartırlar, eylem yaparlar. bir tasarım değişti diyede kapanmaz yok dürümcü fazla yiyor diyede kapanmaz. sadece eski tadı olmaz, bırakın olmasın eski eskide kalsın.

    not:tasarımı bende desteklemiyorum ve ekşi normalleştirici uzantısını kullanıyorum.

    edit: ne gömdünüz be kardeşim ekşiye. bundan önce orada yazanlar bile gömdü durdu. bu arada hiç duymadıklarım ve görmediklerim ''az kişi tarafından bilinen muhteşem web siteleri'' oluyor. e o başlık sayesinde o sitelere ulaşabildiysem ve o başlık sayesinde kitaplara ulaşabildiysem. bu ekşi sözlük sayesindedir. eski tadı da olmasın zaten ne var yani eskici misiniz ? eğer bilim ve sanat dünyasında yeni bir bilgi gelirse birileri mutlaka bilgiyi yazıyor. sonra ise geyik muhabbet veya siyaset ve spordan yazmaya devam ediyorlar.

mesaj gönder