1. ismini ilk kez istanbul belediye başkanlığı seçimlerinde duyduğum ve o gün bugündür beynime nakşettiğim, şimdilerin tc. cumhurbaşkanı.
    bir insan nasıl bu kadar hırslı olabilirim karşılığı olan adolf hitlerin ülkemiz şubesi olsa olsa bu insan olabilir. hatta hatta gelecekte bu gunlerimizi bile bize aratabilecek kapasitesi olduğundan şüphe edilebilir, kendileri öyle de etkili bırakıyor benliğimde.
    önce istanbul belediye başkanı, akp genel başkanı, cezaevi ağalığı, başbakanlık ve şimdilik cumhurbaşkanlığı yapmakta olup bu eylemleri hepi topu 18-19 yıla sığdırması gerçekten takdire şayan.
    ancak bu onun istediği son durak değil tabii ki, sırada başkanlık ve nihayetinde islam halifeliği var. enteresan şekilde hakkında yolsuzluk iddiaları hayli kalın, ve elle tutulur olan bir insan nasıl bu kadar yuceldi anlamak için turk insanını azıcık tanımak yeterlidir.
    bu dünya da bizim kadar ahlaksız başka bir toplum illaki vardır. ancak bu sorunun asıl kaynağının din kurumu olduğu aşikardır. tabii bu dinin islam olduğu musluman ulkelere bakarak anlaşılabilir. istatistikler biraz kurcalandığında dünya üzerinde ki ahlaksızlıkların merkezinin bu ülkeler olduğu kabak gibi ortaya çıkıyor.
    enteresan olan islam dininde, hırsızlık, ruşvetçilik, gıybet, tecavüz suçtur ve cezası vardır. ancak bu dini kuran kişi ve ondan sonra gelen çıkarcı kişiler dinin bazı kurallarını eğip bukmuşler kendilerine göre yorumlayıp şekillendirmişlerdir. bugün islam dünyasının yaşadığı tüm olumsuzlukların kaynağı bu suiistimallerdir.
    maalesef bizim de sorunumuz budur. tabii ki şu anda ülkeyi yöneten kişi dahil ülkemizde yaşayan insanların büyük bolumu bu suiistimalleri kullanıyor.
    recep tayyip erdoğan gibi kişilikler sadece ülke için değil tüm dünya için tehlikelidir.
    hayat yandaş kanalarda olduğu gibi cennet olarak gosterildikçe bu kişi daha da ileri gidecek, ancak bir gün birileri dur diyecektir.

mesaj gönder