1. önyargı ile başladığım, zamanla en iyiler listeme giren oyun.

    grafikler 9/10 - oyunu inceleyen sitelerde grafikler çok beğenilmemiş ama ben beğendim. karakter modellemeleri güzel, şehir canlı, optimizasyon başarılı. orta seviye (gtx 765) ekran kartımla ultra ayarlarda oynadım. hiç bug ile karşlaşmadım.

    senaryo: 9/10 - oyunun en güzel yanı diyalogları. müthiş eğlenceli. altyazıları okuyacağım diye göreve 1 saatte gidiyordum. hikaye akışı orta şeker ama karakter geçişleri çok iyi düşünülmüş. film tadı alıyor insan. yalnız ana hikayenin sonu zayıf, çok daha güzel bir final olabilirdi.

    müzik: 10/10 - radyoda çalan parçalar güzel. ayrıca istersen kendi radyo kanalını oluşturup, istediğin parçaları dinleyebiliyorsun. bir oyundan daha ne isteyebilir ki insan?

    oynanabilirlik: 10/10 - hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. ama biraz daha zor olabilirmiş sanki.

    atmosfer: 9/10 - şehrin yarısı çöl, neden bu kadar boş alan var diyen insanlar okumuştum. ama bence atmosfere oldukça olumlu yansıyan bir durum bu. şehirdeki atmosfer değişimi güzel. şehrin kalabalığından çıkıp kurak bölgeye geçmek, oradan kereste fabrikaları olan ve kuzey havasını hissettiğiniz bölgeye geçmek oyun zevkini arttıran bir durum.

    oyunu kesinlikle tavsiye ediyorum.
    ulgan

mesaj gönder