1. e-sigara başlığı sağlık kanalında açılmış o yüzden bu başlıkta sağlık kanalında olsun dedim.

    sigaraya yapılan zamlardan sonra başladım ben buna. öğrenciyiz çok paramız yok malum.

    şekilsiz, şekli hiç sigaraya benzemeyen sigaralar sarıyorsunuz ilk başta, hiçbir zaman düzgün saramayacakmış gibi hissediyorsunuz. ardından garip bir zevke veya hırsa dönüşüyor, çevrenizdekilere sevdirmeye çalışıyorsunuz. kimse birinci nefesten sonra içmek istemiyor. iyi tütün almayı bilmiyorsunuz çünkü. zaman geçtikçe tütünün kokusundan, renginden, görüntüsünden iyi tütün seçmeyi anlıyorsunuz. normal sigaralar size ot gibi gelmeye başlıyor.

    en iyi yanı hiçbir zaman "gece sigarasız kalma" olayını yaşatmaması. 50 gr. tütün ortalama 1 hafta götürür. ben ilk tütün aldığımda tütüncü beni çok kötü kandırmıştı. kilosu 10 lira etmeyecek tütünü "bu adıyaman tütünü" diye 100 liraya satmıştı puşt. o yüzden hem yeteri kadar parası olmayan öğrencilere hemde günde 1-2 tane zevk için içenlere önerilerim var.

    sarma sigaraya başlamadan önce parliament, camel içiyordum. biraz ağır seviyorum yani.

    en önemli kısım filtre. inanmayanlar en kötü tütünü bir sefer 1 liralık filtreyle bir de paket sigara filtresiyle deneyip farkı görebilirler.

    filtre: ocb'nin sakız kutusu gibi kutuda satılan slim filtreleri.
    şöyle bir görüntüsü var: şöyle

    normal filtre almıyorum çünkü daha kalın sigaralar boğuyor adamı tütünde. slim ideal.

    tütün: mavi paket drum. 50 gramı tobacco shoplarda 15 lira civarı. biraz daha hafif istiyorsanız golden virginia. virginia'yı bilmeyen yok zaten. her yerde satılıyor. yalnız gv odaya ilginç koku bırakabiliyor.

    kağıt: mavi watson kullanıyorum. takıntılı bir insan olduğum için kırmızısını denemedim. pek fark yoktur muhtemelen. önemli olan çarşafta yapışkan olması zira yapışkan olmayan çarşafı düzgün saramazsanız sigara yarısında ayrılıp zevkinizi piç edebiliyor.

    sarmaya başladıktan 2-3 gün sonra siz de kalem gibi sigaralar sarabiliyorsunuz. direnin yılmayın.^:swh^

mesaj gönder