1. hem düşüncesi hem de düşünceden öteye geçip hayata geçmesi çok iyi olmuş. sadece kültür&sanat ile alakalı sözlük gibi bir platform her daim aklımdaydı, gerçekleştirenlerin emeğine ve düşüncesine sağlık. umarım çok iyi yere gelir.

    acizane ufak bir istirhamım olacak hem yönetim hem de sözlük yazarlarından.

    sürekli birbirine giydirmeyen, yazarların kendilerine ve karşısındakilerine saygılı olduğu, en zıt ve size göre önemsiz bir konuda bile saygı çerçevesinde tartışıldığı, ona buna çok afedersiniz " .... yapan oç." gibi son derece gereksiz ve saygısız başlık ve entryler görmediğimiz, herkesin bir birey olduğunu unutmadan yazdığımız bir yer olsun. bir konu için gerekirse hareretli tartışma yaşayalım ama sırf beğenmediği için ortamı baltalayıp, burayı da çer çöp haline getirmeyelim. özellikle siyaset ve spor alanında.

    herkes istediğini yazsın, çizsin. karşı sav üretilecekse insanlar yazsın, ülke olarak zaten birbirini anlamada sıkıntı çekiyoruz, bari birçok kişinin şikâyet ettiği şeyleri burada görmeyelim. bir youreads üyesi -ki yeni de olsa- olarak kendimden ve diğer sevgili yazarlardan, yönetim kadrosundan isteğim budur. umarım herşey gönlünüzce/gönlümüzce olur.

    edit: imlâ

mesaj gönder