1. ülkesindeki turizm sektörünün sadece ama sadece bilmem kaç yıldızlı, her şey dahil lüks otellerden ibaret olduğunu sanan cahillerin doluştuğu başlık.

    yerli turist için kültür turu gibi oldukça ekonomik bir alternatif var. 600 liraya 5 gece konaklamalı karadeniz turu var, 800 liraya 7 gece konaklamalı ege akdeniz turları var. var oğlu var. sadece öğle yemeklerine para ödersin, ortalama 15-20 tl.

    git bakalım yurtdışına, yapabiliyo musun bu fiyatlara aynı turu. tur haricinde nereye gidilecekse ekstra ücret ödemek zorunda kalırsın. öğlen yemeğine türkiye'ye kıyasla bi dünya para ödersin.

    diyelim ki tura çıkmıyosun, türkiye'de olduğu gibi yurtdışında da benzer tesislerde kalmak istiyosun, aynı fiyatlara kalamazsın. arada uçurum var. fakat türkiye'de de basit tesislerde kalsan, ortalama 70 lira ödersin. havaalanından arabanı kiralasan, şehir şehir gezsen, geçtiğin güzergahta bulunan antik yerleşimlere,müthiş koylara bir uğrasan, göz atsan saçma salak tesislere tıkılıp kalmasan ne iyi edersin, ne mutlu olursun.

mesaj gönder