• youreads puanı (1.40)
  1. her gün ülke adına umutlu olmak için küçük de olsa birşeyler arayan benim, son kalan umutlarımı da çekip alan hededir bu ehli sünnet tv.

    ülkede yönetim değişir, sistem değişir, anayasa değişir; daha iyi ya da daha kötüsü olur bilemeyiz ama insanımızdaki bu kara cahillik; bu yalakalık; bu hayvanlardan farklı olarak bize verilen beyin gibi kıymetli organımızı kullanamamazlık ve kullanamadığının farkında bile olmadan en doğrusu kendi düşüncesi zannetmelik; kendi fikrinden, dininden, kökeninden farklı olana saygı duymamazlık vb... değişmez gibi geliyor bana.

    bilinçli herbir bireyin birşeyler yapması, anlatması, elini taşın altına koyması durumunda işler belki değişir; fakat şuanki gidişat duble yollarla, köprülerle tatmin olan halkın tüm medya kanalları ve propagandalar sayesinde kendine izletilen filmden haz alması ve ötesini düşünmemesinden başka birşey değildir.

    bu ehli sünnet tv denen zımbırtı bu tipleri nereden buluyor bilmiyorum ama, bizleri dinden diyanetten soğutmak için çok arıyor olmalı. benim de çevremde çok sayıda inançlı insan var ve benden farklı düşünüyor değiller. yani inançlı insanların çoğunluğunu bu videoda görülen tipler oluşturmuyor. hakiki müslüman olanlar kuran'ın ilk emri "oku"ya itaat edip, düşünmeye, eleştirmeye, okumaya ve birşeyler üretmeye çalışıyor. yani korkmamız gereken, gerçekten dindar olanlar değil; bu cahil ve cehaletinin farkında olmayan kesim.

mesaj gönder