1. 'paradox interactive' oyun yapım, dağıtım, turizm ve inşaat ltd. çatısı altında; cities in motion serisini yapan finlandiyalı colossal order'ın el emeği göz nuru.

    simcity, cities xl gibi serilerin neredeyse tüm güzel özelliklerini toplamanın yanında daha önce hiçbir şehir yapma simülasyonunda başarılamamış, şehirde yaşayan sim'lerin adeta gerçek bir hayat yaşıyor oluşları ile şimdiden bir simülasyon efsanesidir. yani oyunda sokakta yürüyen, arabasıyla giden, ambulansla hastaneye yetiştirilen veya elinde bavuluyla taksi bekleyen bir sim'i tıklayıp büyük bir sabırla onu takip ederseniz göreceksiniz ki sabah işine gidecek, çıkınca evine gelecek (buraya kadar simcity 2013'de de var, sonrası yok), akşam parka gidecek, parktan çıkıp içmeye gidecek, sonra aynı eve geri dönecek, ertesi sabah aynı işe gidecek, bunu yaparken evinin yakınından geçen otobüse binip sonra metroya aktarma yapacak, iş çıkışında bu sefer belki taksi çağıracak, çocuk yapacak, o çocuk okula gidecek, sonra yaşlanacak, ölecek, gençliğinde bisiklete binerken 'şunu bi dıklayım da bakiyim gerçek hayattaki gibi ilerleyecek mi acaba' diye rastgele seçtiğini susan lui, bir bakacaksınız cenaze arabasıyla evinden çıkartılacak, siz onu ilk tıkladığınız zaman dutluk olan şehrin batı yakasına yaptığınız ghettoların arasında adeta bir vaha gibi kalmış mezarlığa ^:zincirlikuyu mezarlığı^ götürülecek.

    oyun bir simülayson şaheseri olmasının yanında mod sistemini oldukça kolaylaştırdığı için oyuna kimi küçük kimi büyük şeyler katan binlerce mod'u da steam workshop'tan kolayca oyuna entegre edebiliyorsunuz.

    tycoon, simülasyon, yönetim türlerine ilginiz varsa listenizin en tepesinde yerini hak ediyor.

    http://www.citiesskylines.com/
    cre

mesaj gönder