1. ted

    bildiğimiz ted'in android versiyonu. ingilizcesini geliştirmek isteyenler için bire bir. videolar ; uzunluğuna , grammar ağırlığına vs. göre kategorilendirilmiştir. alt yazı alternatifleri mevcuttur.

    screen filter

    az ışıkta telefon kullanırken kör olmamak için kullanılan pratik , verimli uygulama. parlaklığı istediğiniz kadar düşürebilirsiniz.

    clean master

    telefonunuzdaki gereksiz dosyaları bulup silmenize yarayan hoş bir program.başka fonksiyonları da var ama çok tavsiye etmiyorum biraz çakal bir program.

    tureng

    olmazsa olmaz ingilizce-türkçe , türkçe-ingilizce çeviri programımız. 3 farklı aksandan seslendirme mevcut.

    trafi

    baş tacı uygulama. yalnızca istanbul , ankara , izmir ve bursa'da aktif olarak kullanabileceğimiz bu uygulama şahsen en çok ihtiyaç duyduğum uygulamalardan birisi. yakınınızdaki durakları , şehrinizin ulaşım şemasını , tüm toplu taşıma araçlarının istikametini ve anlık olarak araçların nerede olduğunu, ne zaman geleceğini görebilirsiniz. ayrıca başlangıç ve varış noktalarınızı belirtirseniz, istediğiniz yere hangi taşıtları kullanarak ne kadar sürede varacağınızı detaylı bir şekilde tarif ediyor ve ortalama 3-4 alternatif veriyor. tabii ki harita içerisinde mevcut.

    internet speed meter

    bu enfes sade uygulama ile internet kullanım hızınızı anlık olarak ölçebileceğiniz gibi veri kullanımınızı da anlık olarak görebilmemizi sağlıyor. üstelik mobil veri ve wi-fi kullanımımız birbirinden ayrı hesap ediliyor.ayrıca kullanımımız 30 güne kadar kaydediliyor ve hangi gün ne aracılığıyla ne kadar internet harcadığımızı görebiliyoruz.
    rosky

mesaj gönder