1. nükleer lobisinin canla başla savunduğu enerji tipi. eğer kullanmazsanız şöyle olur deyip, parmak sallayıp, uzun uzun ad hominemle kafa bulandırıp, bir de üzerine üşürsünüz donarsınız deyip şantaj yapılarak savunulan enerji türü.

    nükleer enerji 20. yy'ın bütün araştırmaları sonucu ortaya çıkıp geliştirilmiş bir enerji türüdür. eskidir. r-i-s-k-l-i-d-i-r. bakın bir daha yazayım. risklidir. hem de öyle kuş değdi öldü, sırtımız kaşınıyor cinsinden değil. emmeli ölmeli falan. eskiye rağbet olsa bit pazarına rahmet yağarmış. fukushima ile nükleer devri fiilen bitmiştir.

    güneş enerjisi hakkında önceki yazılanların tümü yanlıştır. güneş enerjisi 21. yy'ın araştırma konusudur. almanya ve amerika bu enerjiyi halka indirmek için, 2000lerin başından beri oluk oluk para akıtmaktadır. yok güneş az, yok sabit değil vb. falan dersen eski mısırdaki tutankamon yanında güneş tanrısı (bkz: solinvictus) ile gelir mumya sargılarını çıkarıp seni döver.

    sadece Shell'in geçen sene hazırladığı rapor bile nükleeri unutup yeni teknoloji olan güneş enerjisine odaklanmamız gerektiğini gösteriyor. http://www.businessinsider.com/shell-says-solar-leads-world-by-2100-2013-10
    evet bu grafiğe dikkale bakalım sayın hakim bey ve nükleercilerin şantajına gelmeyelim.

mesaj gönder