1. tum samimiyetimle açık mektup yazmak istedigim kisilerdir. ^:tanim bu.^
    canlarım abilerim ablalarım güzel kardeslerim. ankete yazmadan once acip 3sayfa okuyor musunuz ne cevap verilmis diye? okuyabiliyor musunuz yani? su an okudugunuz kitabi oraya yazarsaniz kimsenin haberi olmaz ama basligini acip yorumlayin kitabinizi mesela.. bakin nasil okunacak..

    yazar diyoruz kendimize ya; yazarin istegi okunmak degil midir? ben yazmak icin yaziyorum okunmasam da olur diyen ukala bir yazari hangi okuyucu ne kadar sevebilir?

    lutfen artik birakalim bunu. artik herkes yazmasi gereken 5iletiyi yazdi ve youser oldu. artik youser olarak kendine ve youreadse faydali seylere yonelsin. buranin ileti dolup taşması ne yazana ne baskasina olumlu bir sey katmiyor. aksine kalite dusuyor.

    eksiden gelenlere hep olumlu baktim. burayi gelistirmeeye yardimci olacaklarini dusunuyorum. ama herkes burayi begendigini soylemedi mi eksiyi kotulerken? neden simdi bu eksiye donusturmeye calismalar veya eksiye donusmesine katkida bulunmalar?

    bakin burasi henuz 1yillik gecmise sahip. bilgiye aç. yazilacak o kadar cok sey acilacak o kadar baslik var ki... neden bos islerle ugrasalim di mi...

    lutfen artik buna bir son verin. nereden niye geldiginizi unutmayin.
    hosgelmissiniz. ama sizden sonra geleceklerin de burayi hos bulmasina musaade ediniz.

    tum samimiyetim ve sevgiletim ile...
    dean.

mesaj gönder