1. daha dün twitter'da simerazzi isimli kullanıcı abd büyükelçiliği'nin yayınladığı uyarıdan bahsediyordu fakat ne istihbarat ne emniyet büyükelçiliğin uyarısını sallamamış! demek ki ertesi gün bu olay oldu. hiçbir şey yapmayıp twitter'ı takip etse şu anki konumundan daha iyi durumda olurdu milli istihbarat teşkilatı.

    voltaire'in kutsal roma cermen imparatorluğu için ne kutsal ne roma ne de imparatorluk şeklinde bir yorumu vardı. aynısı milli istihbarat teşkilatı için de geçerliymiş anlamış olduk.

    edit: saldırıda kullanılan aracın merasim sokak olayındaki araçla aynı model olduğu söyleniyor. bu arada twitter da yavaşlamış sanırım yine başladık. sırasıyla twitter yavaşlar, bu durumda hökümetin suçu ne? diyenler ortaya atlar, bir yetkili! çıkar bıçak kemiğe dayandı der sonra da bir ay sonraki saldırıya kadar diğer taciz tecavüz olaylarını konusuruz. gündemin batsın türkiye.

    edit2: hamdolsun yayın yasağı da geldi. bu arada bu gece yüksekova ve nusaybin'de operasyon başlatılacağına dair dedikodular vardı -ki ilgili yerlerde sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, bir önceki patlamada kullanılan araç ve yönteme de bakarak yine aynı bok sanırım. yaralılara acil şifalar diliyorum zaten yapacak başka bir şey de kalmadı.

mesaj gönder