1. en sevdiğim oyunların başında gelir. oyunu hakkıyla oynadığınız zaman yüzlerce saatinizi rahatça bu oyuna verebilirsiniz. karakter gelişimi, diyalogların ve seçimlerin önemi düşünüldüğünde biraz sabır işi bir oyun. bu nedenle yetişkinlere de hitap ediyor diyebiliriz. skyrimin karlı dağlarında dolaşırken, gökyüzünde kuzey ışıkları manzaranın dibine vurmuşken, keyifle kahvenizi yudumlamak büyük bir zevk. çift el silahla pata küte adamlara dalmak çok eğlenceli ama bir suikastçı-hırsız karakterinin gizliliğe bürünüp dalga geçercesine ok atmasının keyfi bambaşka. bir de büyücü bir karakter yaratıp fireball atmanın verdiği tatmin hissi de çok iyidir. kısaca açacağınız her karakterle mutlaka keyif alıyorsunuz.

    oyunun destansı hikayesi kesinlikle oyuna ve bölgeye çok uygun. sivil savaşlar çok ilgi çekici ve tanıdık. yan karakterler çok eğlenceli. özellikle maiq the lier karakterine bayılıyorum. khajit ırkına da ayrı bir sempatim var zaten.

    oyuna başlayan hemen herkesin devlerle kötü anısı olmuştur sanırım. o şoku yaşamak bile eğlenceli. level atladıkça karakteriniz çok güçleniyor ve devlerle dalga geçmeye başlıyorsunuz. ve sıkılmaya başladığınız anda da direk modlara girebiliyorsunuz. zaten her ay yepyeni ve eğlenceli modlarla oyunu yıllarca oynamak mümkün.

mesaj gönder