1. manipülasyona açık başlık. hatta tek açılma amacı da bu olabilir. üzerinde epey düşündüm bu mevzuunun ve vardığım sonuç şu:

    şimdi ülke olarak bu saldırının tekrar etmemesini istiyoruz değil mi? bunun için ben, sıradan bir vatandaş olarak öncelikle oyumu bunlara vermeyebilirim, ancak yakın zamanda seçim yok bu uzun vadeli çözüm.
    ikinci olarak farkındalık yaratabiliriz. yani hemen sansürlemelerinden tekraren anladığımız kadarıyla bu adamlar sosyal medyadan korkuyor. o zaman twitter, facebook, youreads vb. platformlar aracılığıyla farkındalık oluşturabilirim. ihmale dikkat çekerim. ancak o zaman hatayı tekrar etmeme ihtimalleri var. bunu da yapmaya çalışıyorum.

    bu ikisini de yapmadan instagram da siyah fon paylaşabilirim ki bu başlığı açan yazarın inandığı, saldırıları engelleyeceğini düşündüğü çözüm bu sanırım. çok üzgünüm, kahroluyorum temalı giriler, yazılar yazabilirim.

    şimdi bu iki farklı davranış halinden hangisi daha makul olur? bence herhangi normal bir insan ilk betimlediğim davranışları yaptıktan sonra sinema yorumu da yapsa survivor da izlese vatana millete diğer gruptan daha fazla yardımı olur. bakmayın siz birlik beraberliğe çok ihtiyacımız olan şu günlerde lafına. bu adamları eleştirmezsen hiçbir şey yapmazlar. bizim akan kanımız zerre umurlarında değil bunların. kendi saltanatları haricindeki mevzuuları önemsemiyorlar. hal bu iken ülkenin mantıklı insanlara ihtiyacı var. bu adamların bilmem kaçıncı kez seçilmesi de sağ kesimin geleneksel yaralarının deşilmesinden, duygusallığından oldu. bizim artık mantıklı düşünmeye ihtiyacımız var.

mesaj gönder