1. hahaha. onurlu eylemmiş.

    sen tut, bu beceriksizleri türkiye cumhuriyeti tarihinin en kanlı terör saldırısından sonra tek başına iktidara getir, sonra "niye üstüfa etmiyirler?".

    ulan biz seçmedik mi bu adamları bu beceriksizliklerinden sonra? niye gitsinler?

    tabi siz gerzek arkadaşlar suruç'da bomba patladığı zaman içten içe "oh olsun" diyordunuz, sanki bu cihatçı pislikler sizi vurmayacak sanıyordunuz. tabi ankara garında bomba patlayıp 100'den fazla insan öldüğünde "ne işi varmış mitingde, zaten hedehödö destekçisiymiş" diyordunuz. televizyon ekranlarında sırıtan bakan bey gibi sırıtıyordu çoğunuz.

    sanıyordunuz ki sadece turistler ölecek, bize dokunmayacaklar. olm terör bu terör. kim yaparsa yapsın, faili kim olursa olsun terör.

    teröre göz yumanları, terör örgütü yöneticilerini üniversite hastanesinde tedavi edenleri, engellemeyenleri, ilçe merkezlerine patlayıcı gömülmesine göz yumanları tekrar seçen biz değil miyiz?

    siz halk olmaktan istifa ediyor musunuz?

    alın size istikrar, götünüze sokun şimdi.

    edit: bu entry yukarıdaki entrylerin hiçbirine yanıt değildir. yanıt vermek istediğim, toplumdaki istifa umududur. siz bu adamları beceriksizliklerinden sonra da ödüllendirdikçe, bunlar o koltuklara daha sıkı yapışacaklar. yoksa oy vermeyip istifa isteyenler haklı, ama ülkece durumumuz bu değil maalesef...

mesaj gönder