1. tanıdığım herkese öneriyorum muhteşem bir bankacılık sistemi ilaveten finansbank'a bağlı herhangi bir sorun yok. müşteri memnuniyeti mükemmel ötesi. anında müşteri temsilcisine bağlanıyorsunuz ve sorununuzu halletmeden sizi bırakmıyorlar. sadece kendilerinden ricam, internet şubesindeki hizmetlere "vergi, sigorta vb." devlet ile alakalı tahakkukları ödeyebilmemiz için bir sistem kurmalarıdır.

    bu arada enparaya geçme sebebim işbankası denen bankanın havaleden ücret almasıdır. hadi eft den ücret almayı anlarım çünkü para senin bankandan başka bir bankaya gidiyor, bundan ücret alabilirsin mantıki izahati var da ulan neden havaleden ücret alıyorsun? para senin bankanın bir şubesinden başka bir şubesine hatta bazen aynı şubedeki başka bir hesaba gidiyor, para yine senin bankanda be adam!

    bu bankalar harbi mal, bak enparaya! adamlar üç beş kuruş müşteriden kakalama peşine gitmediler acayip rağbet gördüler ve bir dolu müşteri mevduatı topladılar. diğer bankalar da senelik 50-60 tl hesap işletim ücreti peşinde koşsunlar!

mesaj gönder