• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.64)
korkusuz korkak - natuk baytan
hayatı başarısızlıklarla dolu olan mülayim keleşoğlu ithalat ihracatta memur olarak çalışmaktadır. bütün hayatı gittiği hastanede raporlarının karışması ve altı ay sonra öleceği haberini almasıyla değişir. aynı anda milli piyangodan da büyük ikramiyeyi kazanan mülayim bundan sonraki süreçte korkusuzluğuyla bambaşka bir insan olur. sonrasında öğrenir ki hasta değil, aksine çok sağlıklıdır. ancak geri dönülmez bir yola girmiştir mülayim.
  1. hayat hikayesi olarak walter white karakteriyle neredeyse örtüşen bir baş role sahip film.

    *bilindiği üzere walter abimiz doktorundan çok hasta olduğu haberini alınca hayatında ciddi değişikliklere gitmeye karar verir, mülayim sert de 6 aylık ömrünün kaldığını öğrenince başka işler peşinde koşmaya başlar.
    *özü itibariyle iyi bir insan olan olan kimya öğretmeni, kazandığı para oranında kötü bir kişilğe bürünür.mülayim abimiz de piyangodan çıkan paradan sonra artık eskisi gibi değildir.
    *walter reyiz, kötü adamlara, mafyaya, sokak serserilerine karşı amansız savaşa girer, mülayim ise ayı abbas, gaddar kerim ve sansar selim'e hadlerini bildirir.
    *hikayelerinin sonlarına doğru walter abimiz bu işi kişisel zevki için yaptığını itiraf eder, aynı şekilde mülayim de ''ben bu saatten sonra gelen paranın anca içine sıçarım'' diyerek yaptığı her davranışın altında yatan sebebi açığa vurur.

mesaj gönder