1. vasıfsız bir insandır. ben bu kadını sunucu yapan zihniyeti anlamak istiyorum, nitekim suratında iki allık bir ruj olan kadın gördüğünde ne kadar vasıfsız olursa olsun bu kadını dünyanın en güzeli ilan eden sevgili ülkemde bu kafayı gayet iyi anlıyorum da. bu yaklaşımım kesinlikle cinsiyetçi bir yaklaşım değil, yalnızca medya üzerinden şişirilen balonlardan nefret ediyorum. burcu esmersoy'a muadil olarak gösterilebilecek bir sürü erkek vasıfsız da var ülkede.
    kimse kusura bakmasın ama bu kadında sunucu olmanın gerektirdiği en önemli özelliklerden biri olan diksiyon ve ses hakimiyeti sıfırın altında. konuşurken sesi bir iniyor bir çıkıyor, karşıdakini, en azından beni ve çevremdeki herkesi inanılmaz irrite ediyor.
    sürekli pahalı mekanların çıkışında görüntülenmesi de elit bir insan olduğu ya da oturmayı kalkmayı bildiği anlamına gelmiyor. güzellik desen, güzel kadın görmesek yiyeceğiz, makyajsız fotoğraflarını gördüğümde ateist halimle besmele çekmişliğimi bilirim.
    e bu insan dizilerde oynuyor, sunuculuk yapıyor, mankenlik yapıyor, onu yapıyor bunu yapıyor, ama aslında hiçbirini yapamıyor.
    açıkçası benim gözümde erkeklerin ilgisini çekmek için futbola aşırı derecede ilgi göstermeye çalışan ergen kesimden hiçbir farkı yok. umarım kısa zamanda yerini gerçekten mesleğini hakkıyla icra edebilen insanlar doldurur.

mesaj gönder