1. neden yazmayalım? şu hayatta yapabildiğimiz ve elimizden gelen yegane şeylerden biridir yazmak suruçta,ankarada ,istanbulda bombaları patlattılar bunca insan sırf bazı amaçlar uğruna yitip gitti ne yaptık ne yapabildik? hiç koca bir hiç yazmak dışında tabi çünkü yazmazsak çıldıracak gibiyiz.

    bir kızdan hoşlanıyoruz günlerce haftalarca belki aylarca peşinden koşuyoruz sonuç ne oluyor genellikle hayal kırıklığı neden peki? çünkü duygusalız çünkü içimizde kötülük yok o kıza her hangi bir zarar vermiyoruz ne yapıyoruz yazıyoruz oysa bu zamanda böyle yapmak ve davranmak kaybetmeye mahkum kılıyor bizi bazı şanslı adamlar veya kadınlar kendileri gibi güzel insanı buluyorlar bazıları ise hep yalnız.

    günün her hangi bir saatinde olur olmadık bir şey için annemize bağırıyoruz kimimiz sesli bir şekilde özür diliyor kimi içinden yapıyor bunu kimi ise yazıyor.

    yağmurda, karda dilenen insanlar görüyoruz çöpleri karıştırıp yemek arayan insanlara tanık oluyoruz ne yapıyoruz yazıyoruz ve elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz.

    yazıyoruz çünkü eğer yazmazsak katlanamadığımız acılar içimizde büyüyerek bizleri yer bitirir bizim ifade şeklimiz bu.

mesaj gönder