1. insan turnusolü gibi bir şey bu radyo. bir kaç gündür olaylı, kazan kaldıran diceyler falan. koca koca insanlarız değil mi? komik, yapabileceğim tek yorum "komik."

    bir klişe ile gireceğim olaya.
    bilen bilir, @abi'nin ya bi radyomuz olsa aslında dediği anda orada olan 15 20 kişiden biriydim. önceden bir sözlük radyosunda yayın yapmam sebebiyle, "kurarız abi sıkıntı değil basit bir şey zaten." demiştim, he benim üşengeçliğim ve boş vermişliğimin neticesinde vasıtam ile kurulmadı bu nane, fakat bir şekilde ayarlandı ve epeydir var.
    bu zamana kadar dinlediğim tüm diceyler; bona, john, watçman, shaman ve abi harikulade, büyük bir ciddiyetle ve saygıyla görevlerini tamamladılar. öğrendik, eğlendik, keyiflendik. hepinize çok teşekkür ederim!

    peki ne oldu?
    insanlık tarihinde huzurlu bir topluluğun başına gelen klasik şey oldu elbette, insanların birbirlerinden keyif almalarını önündeki en büyük engel, ben söylemeyeceğim, siz anlayacaksınız.
    bu olan şey sonucunda, bir kişi diğerini sahiplenip yahut diğeri bir kişiye kendini ait hissedip daha öncesinde ikisinin de grupla eğlendiği muhabbeti artık "müstehcen" bulmaya başladılar. ve o muhabbetin mimarları, bilhassa ben "çapsız" olmakla suçladım. "ananız, basınız olsa bu muhabbette iyi olur muydu"ya kadar geldi olaylar.

    kendi adıma, çok üzüldüm. fakat, siz eğer mutlu olacaksanız size feda olsun bu güzel ortam, sevgili kumrular!

mesaj gönder