1. milliyetçilerin bakteri gibi çoğaldığı vakitte bunu başlık olarak açmam gerektiğini düşündüren söz.

    madem hdp ile pkk yı bir tutuyorsunuz o zaman bitsin bu çatışmalar da kürdistan kurulsun ! bin yıldır aynı bölgede yaşayan insanların verdiği oyların bulunduğu bölgeden, hdp oyunun %60 ın altına düşmediği bir bölgeden bahsediyoruz.

    diyarbakırda %82 alan bir parti bölücü olmak ile suçlanıyor. %82 dile kolay. her 10 kişiden 8i bölücü olan bir partiye destek vermekle suçlanıyor. e demezler mi adama madem böyle düşünüyorsun neden kürdistanın kurulmasına karşısın? ya da her 10 kişiden 8 inin bölünme istediği coğrafyayı nasıl elinde tutabilirsin? hakkın var mıdır? bu ülke kimin ülkesi? o topraklar kimin toprağı? devlet dediğimiz kavram ne? bunları iyice bir sorgulamak geliyor.

    ayrıca; hdp'nin bir grup toplantısını, bir basın açıklamasını bir konuşmasını dinlememiş, akit ensonhaber benzeri akp şakşakçısı kanalların kuşa çevirdiği videolar ile milliyetçilik masturbasyon yapan kişilerin de anlayamayacağı sözdür.

    hdpyi anlamak için hdk yı bilmeniz gerekir, şeriatçısından laikine en geniş yelpazede adayları bulunan tek parti hdpdir.
    engel

mesaj gönder