1. zeki çıbanları görmemizi sağlamış başlık. hdp=pkk önermesini alıp nerelere çekmişsin. ah ah. akp başka bir şeydir mesela. %50 ona oy verenler ise başka. ama bu akp'nin yaptıklarının sonuçlarını, eksi yönlerini değiştirmemektedir. örneğin akp hırsız diyen insanları düşünün. akp=hırsız demiş olsunlar. bu %50'nin hırsız olduğu anlamına gelmez. peki %50 hırsıza eşit değilse, bu %50'nin oy verdiği parti de o zaman tartışmasız bir şekilde hırsız olmaz demeye getiriyorsun ki o zaman hiçbir partiye laf edilemez. milliyetçilerin çoğalmasından korkmayınız. bu kendini zeki sanan, kendini zeki hissetmek isteyen ama maalesef gerçekleri göremeyen insanların çoğalmasından korkunuz. bir tutarlılığınız olsun. mhp'ye ırkçı der, hdp'liye demez. ne güzel dünya.
    her parti gibi hdp'de oyunu toplarken gerekiyorsa tatlı dilini kullanmaktadır. diğer partilerden farklı olarak kendisine oy verilmesini de zorlamaktadır. madem sandığın kadar o bölgenin kurtarıcısı öncelikle sahip oldukları belediyenin önünde çocukları(5-8 yaş) kandile kaçırılan kürt analarının eylemlerine izin verselerdi. o çocukları kandilden getirselerdi. alırlar oyu ama bildiklerini okurlar.
    son olarak belirtmek gerekir ki, elbette o bölgenin halkı ayrılmak istemiyor. ama bu tüm anlattıklarım doğrultusunda hdp'nin pkk uzantısı olarak istemediği anlamına gelmiyor. bu ayrılma meselesi oy gibi bir şey değil. bu konuda kimseyi ikna edemezsin. kendi kendine ikna olmalıdır. halk istemedikçe de hdp ve pkk anca halkın kıvama geleceği ortamı yaratmaya çalışabilirler, başka yapabilecekleri bir şey yok. bir de neymiş, her kesimden hdp'li varmış. herkesimden zeka çıbanları çıkıyor engelleyemezsin.

mesaj gönder