1. ışid denen şey gerçek islamdır. kimse aksini iddia edemez. nitekim bağzı akp'li vekiller de bahis mevzu örgütün tüm eylemlerinin, tüm eylemlerinin, bütün - hepsinin, eylemlerinin islam fıkhına uygun olduğunu söyler. uzun adam da aynı çizgide. ya da bu güne kadar kaç tane müslüman grubun çıkıp ışid'in müslüman olmadığını söylediğini duydunuz mesela? türkiye'de de hatırı sayılır bir sempatizanı bulunmaktadır. ben küçük bir grupta yaptığım ankette yüzde otuz gibi bir sonuca ulaştım. bu ilk zamanlardı, muhtemelen şimdi daha azdır aynı grupla konuşsam. türkiye'nin her tarafından insanların olduğu bir gruptu ama önemli değil bu o kadar. konu ışid değil biliyorum ama islam ışid'tir. son yıllarda profesör, devletin çeşitli kademelerindeki memurların, diyanetin ve çeşitli dini önderlerin " garip?" açıklamaları da gerçek islamın farklı bir şey olduğunu sezdiriyor olması lazım müslümana ama hala barış kardeşlik dini arıyor insanlar o kanla yayılan dinde.

    islam en başından beri böyleydi. bütün ortadoğu ve afrikaya yayılırken ellerinde güllerle gitmediler, her yerde savaştılar. sadece 4 halife döneminde bile 100.000 bin kişi öldü bu savaşlarda. ilk 4 halifenin 3'ü suikastle öldürüldü. bu dönemin adı asrı saadet, gerisini tahmin etmek zor olmasa gerek. 1500 yıllık islam tarihinde savaşsız tek bir 10 yıl geçmemiştir.

    islam fıkhındaki akıl almaz kurallar ancak onlarla karşılaşınca veya maruz kalınca anlaşılır derece dehşettir. mesela eskiden savaş esirleri mekke'ye kadar yürütülürmüş. yolda ölenler haricinde, şehre varıldığında iyi durumdakiler çalıştırılmaları için ayıklanır, kötü durumdakiler öldürülür. kadın ve çocuklardan kullanışlı olanlar (cariye vs) haricindekiler de şehir dışına, kendi başına kaldıklarında öleceklerinden emin olunan bir yere terk edilirlermiş. sebebi de o çocuklar büyüyünce intikam almak niyetiyle islama düşman olmasınlar. kadın ve çocuk öldürmek haram olduğu için de ölüme terk edilirlermiş. islam arap coğrafyasında marjinal denecek kadar küçük bir grubun kız çocuklarını gömmesini bahane ederek herkesi gömmüştür.

    lütfen gerçek islamı kurandan başlayarak öğrenin, peygamberlerinin, halifelerinin, din adamlarının, sözde felsefecilerinin nasıl akıl dışı işler yaptığına tanık olun. gerçek islamla tanışmış hiçbir akıl sahibinin onun içinde olmak isteyeceğine inanmıyorum.

    (bkz: sümük-ü şerif)

mesaj gönder