1. 31 temmuz 2006 tarihinde mide ve bağırsak yolundan ameliyat olan ağabeyi fidel castro yerine başa geçen küba cumhurbaşkanı. küba için kabul edilen en değerli 5 adamdan biridir.

    kendisini, kominizmi veya küba'yı bilmem. yani çok şey bilmem. ama duruş konusunda örnek bir karakterdir. özellikle de iletişimin bu denli önemli olduğu bir zamanda, yapılan her hareketin, her mimik ve jestin insanlara çok büyük etkide mesajlar verdiğini bilmesi ve buna uygun net bir tavır sergilemesi, bütün dünya liderlerine ders niteliğindedir.
    bu paragrafa konu olan görüntüyü de 90 yıl sonra küba'yı ziyaret eden, günümüz abd başkanı barrack obama ile birlikte vermiştir. karşısındaki nerde ne yapacağını en iyi bilen, belki de yaşayan en özgüvenli insanına karşı yaptığı küçük bir hareketle, tavrını ve sınırları net bir şekilde çizmiştir.

    https://twitter.com/sputnik_TR/status/712334329825734656

    obama'nın yanına gidince dayısından harçlık bekleyen yeğen sırıtışıyla ezik büzük pozlar veren çok insan gördü bu gözler. ama insani duruş budur. kimse kimsenin hamisi değil şu gezegende obama efendi. öyle her istediğini koltuk altına alıp "naptın yeğenim" diyemezsin işte. hala dik duruşlu insanların yaşadığı onurlu ülkeler var!
    ufo

mesaj gönder