1. malzemeler

    bir adet arka bahçe
    beyni formatlanmış bir dişi bir erk homo sapiens

    evet yeni bir tarifimle karşınızdayım. bu tarifimizin ismi içine sıçılan doğa
    malzemelerimiz her yerde bulunabilecek malzemeler sokağa çıkıp beyni formatlanmış bir erkek bir dişi sapiens alıp onu evinizin arka bahçesinde kendi başlarına bırakmanız yeterli. aradan binlerce yıl geçtikten sonra nasıl arka bahçenin anasını ağlatacaklar kendi gözlerinizle görebilirsiniz, şayet yaşarsanız.

    ilk başta arka bahçenizin şartlarına uymaya ve hayatta kalmaya çalışacaklardır ardından üreyecekler ve çocuklarını arka bahçedeki elmayla armutla evcil hayvanınız kediyle besleyecekler aradan binlerce yıl geçince ateşi, yazıyı, devleti bulacaklar götlerinden bir medeniyet uyduracaklar ve arka bahçenizin anasını sikmeye başlayacaklar.

    ah aslında bu deney daha önceden yapılmış şimdi farkettim. (bkz: insanlık tarihi)

    şunu demek istiyorum aslında: camus'nun veba'sındaki gibi farelerin sayısı azaldıkça kedilerin de sayısı azalıyor, bu bazen insandan bağımsız şekilde meydana gelirken çoğu zaman insanın başrolde olduğunu görüyoruz. soy tüketmek konusunda öyle bir masterlığımız vardır ki kendi türümüzden canlıları bile yok etmeye kalkışmışızdır. (bkz: kızılderililer) (bkz: atom bombası)
    bu kanser hücrelerinin vücudumuza yayılışı gibi dünya'ya yayılışımız, dünya'nın sonunu getirmektedir.

    yani bu kısırlaştırma olayı yapılmak zorunda fakat bunun da sebebi bizleriz çünkü doğanın doğal işleyişine vurduğumuz ketin bir sonucu olarak doğanın işleyişine beşeri bir dokunma gerçekleştirmek zorunda ve düzeltmeye çalışmalıyız, fakat olay aslında kısır bir döngü nerden düzeltmeye çalışsak diğer yerden patlak verecek bu doğaya karşı doğal olmayan tutumumuz.

    yani en iyisi siktir et etiği metiği güzel kardeşim, biz etiğin de amına koyduk çok afedersin.

mesaj gönder