1. anlamam öyle yazılımdan programlama dilinden falan ama;

    "i have a dream..."

    kullanıcı profil sayfasına gidiyoruz, müzik sekmesini tıklıyoruz, orada bizi bir "tümünü oynat" seçeneği karşılıyor. favorilerimize aldığımız müzikleri art arda çalabiliyor olmak fantastik bir çalma listesini internetin olduğu her yere taşıyabilme olanağını yaratmış olurdu. hatta ve hatta herhangi bir kullanıcının favori müziklerini kendi çalma listemiz gibi kullanabilmenin bedeli ise paha biçilemez olurdu. artık rastgele oynat, sırayla oynat, sondan başa doğru oynat, bitince başa dön gibi seçenekler zevke girer biliyorum.

    müzik dinlemenin alternatif yöntemlerinin de farkındayım fakat bunu sözlük üzerinden yapabiliyor olmak mesele. tek bir site üzerinden daha fazla kültürel etkileşimden bahsediyorum.

    böylece kendi listemizde ekleme-çıkarma yapması da son derece zahmetsiz olurken, müzik zevkini beğendiğimiz kullanıcıların listelerinin tadını çıkarabilir, herhangi bir yerde herhangi bir bilgisayarda bu imkanlardan faydalanabilir, en önemlisi de sözlüğü kendine has kılan özelliklere bir yenisini eklemiş, insanlara sözlüğe tıklamaları için daha fazla neden yaratmış olabilirdik.

    eğer mümkün ise, yapılmasını diliyor, salık veriyor, tavsiye ediyor, yerimde duramıyorum.

mesaj gönder