• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.88)
46 yok olan
"46 yok olan, star tv'de yayına giren televizyon dizisi. yönetmenliğini serdar akar’ın yaptığı dizide baş rolleri erdal beşikçioğlu, yasemin allen ve melis birkan üstlendi. ilk bölümünün 27 mart 2016 tarihinde star tv'de yayınlanacağı duyuruldu."
  1. olmuş dizidir. beklentimin bir kaç tık üzerindedir ama bazı eksikleri olduğunu söylemek gerçekçi olur :

    - pazar günü saat 11:30'da yayına sokuyorsun diziyi ve başrol bir bilim adamı. yani bu diziyi ev hanımlarının ya da ilkokul terk adamların izleyebileceğini düşünmüyorsun.hedef kitlen bilim kurgudan,gerilimden haz alan kitleyse danışman ekibin çok sağlam olacak.

    1) yıllardır komada olan bir hasta var ve oksijen saturasyonu %54 lerde. yani o kızın o kadar yaşaması imkansız,yaşasa bile bitkisel hayattan asla çıkamaz.

    2) genetik profesörü adam derse giriyor ve de ilkokul biyoloji dersinde anlatılan dna sarmalı resmini mi çiziyor yani tahtaya.kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi. insan daha moleküler daha akademik şeyler bekliyor.

    3) laboratuvarda tüplerin dizili olduğu kutu bir santifürüj cihazı, neredeyse tüm aile hekimliklerinde bile var. o cihaza asrın buluşu muamelesi yapmanın alemi yok yani.

    4) şaman iksirinin vücuttaki etkisini göstermek adına yaptığınız o media player efektine tek söz etmiyorum zaten. çok mu zordu kardeşim oraya bir kaç tane nöronlardaki elektrik akımı görseli yerleştirmeniz.

    5) yine laboratuvarda kullanılan o mikroskop elektron mikroskobu değil kardeşim, saniyeler içindeki hücre dejenerasyonunu koca profesöre o mikroskoptan izletmeyi düşünürken hiç mi uyarmadı kimse sizi, o mikroskoptan soğan zarı bile birkaç dakikada anca izleniyor.

    bunlar izlerken direkt gözüme çarpanlar. dizi olmuş mudur, evet olmuştur. ama hedef kitlenizin izlerken gözüne komik gelecek böyle detaylara özen göstermesseniz nur topu gibi bir 'doktorlar' dizimiz daha olacak bilmiş olun.

mesaj gönder