1. hayatıma giren kadınların eksik yönüme en çok önem veren kişi olup, o gittikten sonra da, o yönümü tamamlayıp yeni birine geçmekten bıktım. bir sonraki gelecek kişinin "o" olacağını beklemekten de bıktım.

    sayelerinde her şey hakkında bilgi sahibi olan, sürekli bir şeyler yapan bir insan oldum. hiçbirinde de kendimi değiştirmedim ama artık sahip olduklarımın yettiği bir insan olmak istiyorum, çok yoruldum. bu kaçıncı yeter, katmayın artık bir şeyler bana, yaşamak istiyorum.

    geriye dönüp baktığımda normal eğlenceli bir insandım ben. kendi halinde müzik dinleyen, bilgisayarla uğraşan, alkolümü alıp sohbetlerde kaybolan bir insandan, köri soslu kremalı tavuk yapan, örgü örebilen, pilavı tek seferde tutturan, günlük karakalem çizim yapan, fazla kitap okuyan, şiir kültürüne sahip, günlük yazan, alkolik bir babayla başa çıkabilen, altyazısı bulunmayan filmler için çeviri yapan, altyazılı müzik klipleri hazırlayan, karşımdaki insanın adet günlerinin takvimini tutan, bardakta avakado yetiştiren, hangi taşların neye şifalı olduğunu öğrenen, mimarlık, diş hekimliği, endüstri mühendisliği, hemşirelik gibi meslekler hakkında bilgisi olan, tefecilerin dilinden anlayan, onları ikna edebilen, hacizli araba nasıl kurtarılır, nasıl evrakta sahtecilik yapılır konularını bilen, de'yi da'yı ayırabilen, anneye bir kız nasıl sevdirilir konusunu çok iyi bilen, eski ilişkilerin nasıl anlatılması gerektiğini bilen, dindar bir kıza nasıl yaklaşılır, agnostik bir kıza nasıl yaklaşılır gibi şeyleri bilen, k-pop'ı da, türk pop müziğini de bilen bir insan haline geldim. ama yine de bu gerekli, gereksiz her şeyi yaşadığım, bildiğim halde mutlu olmayı, gerçekten sevilmeyi öğrenemedim ve daha sadece 23 yaşındayım.

    ki ben türkçe müzik dinlemeyen, şiirleri gereksiz bulan, fotoğraf bile çekilmeyi sevmeyen, tost harici bir şey yapamayan, agnostik bir insanım ve sadece hayatımda tek bir kadın olsun ve ona tapıyım, ondan başka kimseyi gözüm görmesşn istemiştim.

    yine çok eğleniyorum ama yoruldum, çok yoruldum.

    bunlar itiraf değil, serzeniş. itiraf kısmı ise, bunların hepsini bileceğime, öğreneceğime, yaşayacağıma, çok param olsaydı veya gösterişi sevip, ona göre hareket etseydim, biraz yalan söyleyebilseydim, açık konuşmasaydım, oyunu kuralına göre oynasaydım bunlara hiç gerek kalmayacaktı, işte burası çok acı.
    isk

mesaj gönder