1. siyasal islamcılığın bir simgesi haline gelen yobaz oligarkların şuursuz ve anormal para harcama örneklerinden ve simgelerindendir land cruiser v8 ve s600 v12. çünkü 1 damla alın teri yoktur, emek yoktur. sadece siyasal iktidara yakın durmak ve yaranmak vardır. türban da bu işin adı konmamış tacıdır, ahlak abidesidir. içten sünger mi, pamuk mudur bilmiyorum doldurmalı, arkası top şeklinde türbanın varsa; en pahalı markaları da haketmiş oluyorsun.

    bunun inançla alakası yok. yıllar önce teke tek'e ayşe böhürler adında akp myk üyesi bir tip çıkmıştı. fatih altaylı, akp nin yolsuzluk iddialarını sorunca bu dindar (!) ve türbanlı kadın, ''siz yaparken iyiydi de, biz yapınca mı laf oluyor?'' cevabını vermişti. kafa bu, zihniyet de bu!

    gerçekten, sadece allah için başını örten kadınların böyle olmadıklarını ben biliyorum. ne şatafat, ne gösteriş, ne de insanları hakir görmek gibi alçakça bir tutum sergilemiyorlar. imkanları ne kadar iyi olursa olsun, iyi yaşasalar bile bunu insanlara tahakküm kurmak için kullanmıyorlar. evet, cipe de binmiyorlar.

    cipe binenleri burada savunanların sadece iktidar şakşakçısı olduklarını anlamak için bilge olmaya gerek yok.

mesaj gönder