1. buradan da mağduriyet çıkartan var ya sizi allah'a havale ediyorum. bir de bana gerizekalı demiş mal insanlar var. ekşiye dönmeye başladı diye eleştiren var, oraya birazdan değineceğim.
    öncelikle şimdi yazacaklarımı iyice okuyun ve anlamaya çalışın. biliyorum çomar için zor bir şey ama deneyin en azından.
    ben başlıkta türban takan kadınlara laf etmiş miyim? hayır! aşağılamış mıyım? hayır! sadece bir yandan insanlara sürekli fakirliği öven ve şükretme kültürü üzerine kurulu bir dinin sembolünü taşırken bir yandan da kdv hariç 420.000 tl'lik bir jipe binmenin çelişkisini anlatmaya çalışıyordum.
    ama kıçında don olmayan çomar gelmiş burada o kadını savunuyor. daha neyi savunduğunu bile bilmiyor sayın mal. git kumda oyna biraz. ben ekşiye döndük lafına cevap vereyim:
    evet ekşiden geldik, renk kattığımıza da inanıyorum. ekşiden niye geldik? daha fazla özgürlük istedik diye? her şeyi sınırsızca paylaşalım, konuşalım diye! başlığı beğenmeyen okumasın. ama dikkatini çekmiş okumuşsun ve cevap vermişsin. işte bu yüzden buradayız sayın çomar.

mesaj gönder