1. bi garip haller var yine.. amerika üç şehirden vatandaşlarını çağırıyor.. (adana, muğla ve izmir) sonrasında gece gece f-16'lar uçuşuyor.. (eskişehir ve istanbul ağırlıklı) diğer ülkelerden bile öğretmenlik adına burada vatandaşı olanlar dahil ülkeyi terk edin mesajı yayınlanıyor.. (danimarka, almanya vs.) bi gariplik var..

    aynı gün erdoğan amerika'ya gidiyor.. bir hafta önceki peş peşe patlayan bombalar zaten unutuldu yine.. nevruz da pek bi sakindi.. reza tutuklandı, nolacak belli değil..

    tamam hepimiz zaten teorisyen yahut paranoyak olduk epeydir.. ama bi gariplik var.. sabahtan beri çok fazla alakasız mecrada darbe muhabbeti gördüm, belki manasızdır..

    bilemiyorum altan..

    ya çok büyük bir bomba patlıcak yine totomuzun dibinde, olan bize olacak.
    veya kargaşa kopacak, güneydoğuya birileri barış ve demokrasi getirecek şu sıra..
    ya da amerika birileriyle anlaştı, erdoğanı amerika'da öpüjekler ve tsk darbe yapacak..

    amerika böyle bi müdahaleye neden yataklık etsin, akıl karı değil pek..
    güneydoğuya barış ve demokrasinin gelmesi için gerekli zemin hazırlanıyorsa, zaten aylardır savaş alanıydı, dünya harbi kopagelir bu iş farklı ülkeler karışırsa, ki sıçtık demektir..
    ya da yine sivil halkı havai fişek yerine koyacaklar, ki allahın belaları sürekli yaparlar, bilirsiniz. bu en olası durum şu an için..

    vallahi arkadaşlar. bilemiyorum, bok da çıkabilir ama dikkat etmemiz gerek. yine gerek. yeniden gerek. ölen hep biziz, götü kurtaran başkaları. benim yaşamak gibi bir ümidim kalmadı da hani sevdiğinize, dostunuza bi selam çakın, herkes sağlama almaya çalışsın kendini..

    lanet olsun lan. gün yüzü görmeden büyüdük, lanet olsun. baştakilere de.. onları oralara getirenlere de..

    haram olsun aldıkları nefes.

mesaj gönder