• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (6.79)
batman v superman; dawn of justice - zack snyder
frank miller'in batman: the dark knight returns hikayesini ters yüz edecek filmde batman ve superman yanı sıra, wonder woman, aquaman, cyborg gibi dc kahramanları justice league öncesinde seyirci karşısına çıkacak.
  1. !---- spoiler ----!

    spoiler var komple

    !---- spoiler ----!

    tam kavga başlarken süpermen "bak kardeş ortada yanlış anlaşılma var bi saniye dinler misin abicim" falan derken batman'in "hadi lan yok öyle bi şey" gibi kavgacı yaklaşımı hiç batman gelmedi.yine de ben şuna bağladım: batman "şimdi ortada bi başka bi durum olabilir ama o kadar hazırlık yaptık be şunu biraz döveyim ilerde bana sıkıntı çıkarmasın sonra ne derdi varsa hallederiz" şeklinde düşünüyor olabilir.

    bi de kostümler üzerlerindeyken düzgün diyalog yoktu. mesela süperman batman'i kanunların üstünde hareket etmekle suçluyor ama kendisi de aynı şeyi yapıyor. buradan yürüyebilirdi batman, daha güçlü olman seni meşru kılmaz gibi meşruiyet üzerinden güzel bir tartışma izleyebilsek daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

    son olarak doomsday olmasa da olurmuş. ikili arasındaki kavgayı 2 round yapıp en son araya wonder woman'ı sokup arabuluculuk yaptırarak da bitirebilirlerdi. bence daha güzel olurdu.

mesaj gönder