1. daha çabuk kota dolması diye bir şey söz konusu değil. yani bunu burada böyle tek cümleyle söylüyorsunuz bilmeyen de kotanın dolacak olmasını sadece 4.5 g ye geçilmesine bağlayacak. ancak bizim milletimiz büyük oranda bilinçsiz tüketici sınıfında olduğu için böyle düşünmesi normal.

    kota dolması kullanımınızla alakalı bir durumdur. eğer sürekli 20 dk lık videoları açıp açıp 5 dk sını izleyip kapatırsanız sen o 5 dk yı izleyene kadar o 20 dk lık videoyu arka planda çoktan download etmiş olursun.

    hayır bir de bugün 3 g ile telefonda yapamadığınız ne var da 4.5 g ye geçince yapacaksınız da daha çok data kullanımına bağlı olarak bik bik olacak diyorsunuz anlamıyorum.
    bilemiyorum tabi belki hayvani biçimde blu ray film izleyenler falan vardır o ayrı. onlar da bi zahmet kota çabuk doluyo ya da fatura çok geliyo yeaa diye isyan etmesinler.

    ha genel olarak türkiyedeki gsm operatorlerinin kota kullanımında bizi düdüklediğini ve 4.5 g ye geçildiğinde daha da düdükleyeceğini söylemeye çalışıyorsanız o ayrı. yurtdışında farklı gsm operatorleri kullanmış olan kişiler türkiye ile kıyas yaptığında kota konusunda aradaki farkı bilirler.

mesaj gönder