1. güzel bir trafiğe sahip olmasına rağmen aşırı derecede kötü bir forum arayüzüne sahiptir. acilen düzeltilmesi gerekiyor.
  2. sık sık güncellenen haber sitesi sloganına sahiptir. ancak daha çok sık sık çöken haber sitesi olarak bilinir, buna rağmen aklınıza gelebilecek her konuda uzman üyelere rastlayabilirsiniz.
    ulsa
  3. türkiye'nin -belki de forumtr'den sonra belki de sonra değil- en büyük,gelişmiş forum sitesi. ne var ki insanlar aradığı şeyleri bulmakta epey zorlanıyor zibilyon tane bölüm,alt başlık,hortlatılmış konular, ne ararsanız var.
    mert
  4. 2 si 1 i guzel forumda da cozum bulabilirsin bi siteden daha ne beklersin ki...
  5. topluma fazla yayılan her platform gibi bunun da boku çıktı zamanla. reklam aldıkları için göte göt denilemeyen videolar yüzünden kendilerine güvenim kalmadı. webtekno şuan daha samimi geliyor. bakalım onlar bozacak mı kendilerini.
  6. öyle bir forumu vardırki inanılmaz uç noktaları barındırır.konu dışı bölümünde 7-15 yaş arası ergenleri görmek çok olasıyken otomobil genel türevi bölümlerde çok değerli, bilgili üyelerle iletişim kurmanız mümkündür.
  7. ölücüleriyle bankaları dahi bıktırıp yeni arayışlara iten forum. enpara kampanyalarını nasıl sömürdülerse, koca banka kampanyalardan yararlanma koşullarını değiştirdi.
  8. bir ara 2 günlüğüne kapatılıp; benzer başlıkların birleştirilmesi, boş başlıkların silinmesi gibi bir bahar temizliği ve yeni bir arayüzle geri dönmesi gereken forumdur. eskisi kadar olmasa da yararlıdır.
  9. bir şey alınmadan önce mutlaka bakılması gereken sıcak fırsatları barındıran site.