1. yarın gireceğim sınav. ilk kez giriyorum elimden geleni tam olarak yapmasam da bir çok kişiye göre iyi çalıştım. umarım hayırlısı olur. herkes istediği sıralamaları elde eder.
  2. yarın gireceğim sınav. umarım iyi geçer de biraz rahatlarim.
    sınava girecek herkese başarılar.
  3. bir ygs sınavı düşünün ki en zor kısmı din kültürü olsun. işte bu oydu anasını satayım. o matematik ve türkçe'nin üzerine o sosyal neydi lan?
  4. erkeklerin ve başı açık kızların donuna kadar aranarak girebildikleri sınav türü.
    içinde kopya malzemesi bulunur diye yanınızda istanbul kart gibi ulaşım kartlarının bile getirilmesi yasak olan sınav.
    bütün bunlara rağmen herkese başarılar
  5. 2 senedir giriyorum bu sene türkçe yine basitti coğrafya ve felsefe zordu , herkes için hayırlısı olsun
  6. bu kadar uzun matematik problemi görmedim, resim bile yoktu. dinden bile 3 yanlışım çıkabilir. türkçe de 25 e kadar kesin full cekcem dedim. 25'ten sonra 4 tane art arda 'd' sıkkı çıktı ve demoralize oldum. emekler heba oldu. üzgünüm...
    gunez
  7. türkçenin geçen yıla göre çok kolay olduğu
    matematiğin ortalama(problemler gerçekten güzeldi takdir ettim)
    geometrinin çalışılmaması gerektiğini gösteren
    sosyalin güzel
    dinin zor olduğu
    dandik bir sınav.
  8. maddi kısıtlamalar dolayısıyla evde sadece 3-4 tane soru bankasıyla hazırlanabildiğim ve pek tabii çaktığım sınav olmuştur. farklı şartlarda sınava hazırlanan öğrencilerin aynı sınava girmesini adil bulan ösym ve emeği geçen diğer devlet organlarına saygılarımı sunarım.
  9. türkçe testi 2015 ygs'ye göre çok daha kolay olan sınav. matematik testindeki problemler kaliteliydi ama genel itibariyle zordu denemez. fen her zaman ki gibi kolaydı. sosyal testinde en zor dindi bence :) normalde din sorularının tamamını yapardım bu sefer bir kaç tane boş bıraktım. felsefede de bilgi içerikli sorular vardı.
    bu sınava ikinci kez giriyorum, nispeten tecrübeli biri olarak önerim sonucunuz ne olursa olsun moralinizi bozmadan lys'ye hazırlanmanız. inanın lys ile çok daha güzel sonuçlar alabilirsiniz. ygs bilgiden çok genel yeteneğe bağlı bir sınav, emeklerinizin karşılığını alamamış olabilirsiniz. ama lys vefalıdır, ne kadar çalışırsanız o kadar iyi bir sonuç alırsınız :) bundan sonra ki çalışmanızda hepinize başarılar diliyorum, hiç bir şey imkansız değil !!!! :)
    gulce
  10. din sorularına gelene kadar kolay olduğunu düşündüğüm ancak din sorularını sadece halifelere yönelik hazırlamış olduklarını düşündüğüm sınav