1. selam. öncelikle keyifli bir akşam dilerim katılacak arkadaşlara. ben katılmayacağım ancak aklıma bir şey geldi.
    hazır toplanmışken bir küçük kitap takas zirvesi de çıkabilir aradan. gelen her yazar elinde bir kitapla gelse bunlar takas edilse bence youreadsin 1. yıl kutlamasına güzel de bir hatıra bırakır.
    olmaz mı..
  2. küçük de olsa birkaç sürpriz hazırladığım zirve olacak. ayrıca felsefe saatinin moderatörlüğünü üstlenip "mutluluk" temasını tartışmaya açmak niyetindeyim. şimdiden sağlam hazırlıklara giriştim. imkanı olanlar katılmalı diye düşünüyorum, hem tanışmış oluruz.
    abi
  3. youreads'i seven sevmeyen herkesin katılımını beklediğimiz zirvedir. "onlar kimler tanımıyorum o kadar aktif değilim gelmeyelim!", "şimdi kim gidecek!", "zirve mi o da ne ?", "14 şubattan 1 gün öncesi of ne yapacağız ki orada!" gibi mazeretlerin geçerli olmadığı zirvedir aynı zamanda.

    güzel youser bunca zamandır youreads'i takip ediyorsun, yapılan işleri görüyorsun sevsende,sevmesende. gel ve bize neden sevmediğini anlat bizde ona göre senin sevdiğine de yer verelim, renklenelim, çeşitlenelim ve güzelleşelim!
  4. güzel sohbetlerin , kahkahanın ve felsefenin bol olduğu ayrıca @abi den gelen çoraplarla süslenen güzel bir zirveydi.nice yaşlar youreads.
  5. çok güzel ve samimi bir zirve oldu. özellikle youser'ların youreads'e bu kadar destek olduğunu görmek, olumlu olumsuz görüşleri almak çok güzeldi. eksikliğini hissettiğim konu gruplar halinde sohbet oldu, herkesi tek tek tanıma fırsatı bulamadık(daha sonra yapacağımız zirvelerde buna bir çözüm üretebiliriz belki).

    not: organizasyonun her şeyi ile ilgilenen @ruhsuzkozmonot'a, etiketinde yunanca yazıları olan çorap hediyesiyle gönlümde taht kurduğu için @abi'ye çok teşekkür ediyorum :)
    (şaka şaka abi bu sözlüğün fikir adamı ve admini olarak zaten taht kurmuştu ^:abimizi severük^ ).
  6. saati dolayısıyla katılamayacak olan arkadaşlar için gelebilenler için en azından erken saatte başlayabilecek etkinliktir kanımca.

    not: abiyle ve ruhsuzla konuşmadım, onlarda sıcak bakarsa olur bu iş.
  7. negatif enerjiyi çoraplara yükledikten sonra transandantal ayraç ayini de yapmamış değiliz.

    buyrun

    insan kuş gibi hafifliyor yahu.
    abi
  8. (fazla kitap ayracı varsa mekana bıraksaydınız anonim takilmak isteyen yazarlar da bir ara uğrar alırdı) ^:hihi^


    çorabında degilim... ayraçta aklım kaldı. metroda falan bir yazar düşürse de ben bulsam.:)
  9. bir haftadır bende gerginlik yaratan zirve. katılmayı çok istiyorum ama hâlâ programımı ayarlayabilmiş değilim. yarın akşama kadar bu gerginlik devam edecek galiba. hayırlısı bakalım...
  10. çorabı duyunca önce bir kaç damla yaşın gözlerimden süzüldüğü zirve.
    uzak olduğu için de katılamadığım zirve.