1. Bataclan konser salonundaki 100 rehine öldürülmüş. şu an diğer 6 yerdeki saldırılar yüzünden toplam 140 ölü varmış kaynak
  2. platformlarda türlü türlü yansımaları olan, acıların yarıştırıldığı olaydır.evet biz de biliyoruz silaha destek veren insanların afrika ilkel kabile liderlerinin olmadığını. fakat bitmek bilmeyen öfke patlamaları, ölü yarıştırmaları ve hatta böyle bir günde düğün arabasının bağıra çağıra şenlikle sokaklardan geçmesini anlamakta zorlanıyorum.sonuçta devletler ve büyük sermaye güçlerinin çıkar savaşları dolayısıyla dünyada savaş ve terörler oluyor olsa da ölenlerin halk ve o halka tabii insanlarolduğu unutulmamalı.

    olaylara intikamcı bir şekilde yaklaşıldıkça sadece ''hep bize mi biraz da size ''felsefesiyle toplumlar arası gerilimden başka bir şey ortaya çıkmayacaktır.
  3. kısa süre içinde faturası türkiye'ye kesilecek olan patlamalardır. siz mültecilerle beraber teröristlerin de geçmesine izin veriyorsunuz diyecekler. 3 milyar euro gibi komik bir parayı kabul etmek zorunda bırakacaklar.

    ölenlerin yakınları bunu okuyacak olursa, baş sağlığı diliyorum.

    edit: cahil kardeşim hemen altta bakış açısını yazmış. aynen senin gibi diyecekler.
  4. daha dün erdoğan cnn international'a "mülteciler türkiye'den avrupaya geçerse ne olur?" diye sorarken sinyallerini aldığımız olay.

    teröre lanet olsun.
  5. eylemi şiddetle kınamakla beraber, terör destekçisi ülkelerin er-geç terörle tanışacağı gerçeğini de ortaya çıkararak avrupanın orta yerine lak diye mesajı koymuş saldırıdır.

    haydi başlasın fransız baharı.
  6. 11 eylül 2001 saldırıları gibi suçu tüm müslümanlara yıkılacak olan olaydır.