1. 7-8 kişi sayılırız şimdilik, lakin en geç yarın akşama kadar sayıyı netleştirip zirve için en makul mekanlardan biri hip'de rezervasyon yaptırmam gerekiyor. ekte görselleri mevcut, alsancak'da bulunan en elit yerlerden kendileri^^

    sayımız önceki zirveye göre az, ulaşabildiğim kadarınıza ulaşmaya çalışıyorum lakin elimin yetişemediği bölümünüze buralardan bir yerlerden sesleniyorum: hip'de başlayıp elbette çimlerde bitecek 2.izmir zirvemize youreads halkımız davetlidir; gelin, görün, konuşun, kaynaşın, verin biraz da kardeş oynasın falan. "beni de yaz ulan!" mesajlarınızı bekliyorum.

    neyse efenim, kendinize iyi bakıyorsunuz, öpüyorsunuz.
  2. havalandırmaya sahip bir yerde olacaksa gelebilirim. izmirde genelde daracık havasız yerlerde sıcakta oturtuyorlar keyif alınamıyor.
  3. universite sinavina hazirlanan 18 yasinda bir liseli oldugum icin istirak edemeyecegim zirve)))):
  4. dostlar, keyfiniz, neşeniz, muhabbetiniz bol olsun. bir adım ötenizdeyim fakat gelemeyeceğim. mekan ile ilgili yaptığım espri nedeniyle alınmayınız, bir dahaki sefere cümle sonuna smile koyarım, esenlikler dilerim, bir yudum da benim için yuvarlayın :)
  5. ben de uğrayacağım artı birimle (:
  6. paso ortamı kestikleri zirve.
    iyi eğlenceleri olsun.
  7. çok güzeldi, zirvelere gelmeyenler gerçekten çok şey kaçırıyormuş.
  8. ben izmirden döndükten sonra yapılacaktır. üzmüştür.
  9. izmir zirvelerinin benim sınavlarımin en yogun olduğu döneme denk gelme özelliği var sanırım bu kaciracagim 3. zirve. size iyi eğlenceler sevgili youserlar.
  10. katilmayi cok istedigim fakat kuvvetle muhtemel katilamayacagim zirve. izmir'de olanlar kacirmasin.